Nieuw in aanbod in Eindhoven: Uitstekend onderhouden, in 2008/2009 volledig gere…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in aanbod in Eindhoven: Uitstekend onderhouden, in 2008/2009 volledig gere…

Nieuw in aanbod in Eindhoven: Uitstekend onderhouden, in 2008/2009 volledig gerenoveerde vooroorlogse hoekwoning met vrijstaande carport, flink perceel van 293 m² en een instapklaar afwerkingsniveau met veel jaren '30 elementen! De woning is gelegen in een rustige straat in de… https://www.alberti.nl/wonin…/koop/eindhoven/ruurlostraat-16

New offer in Eindhoven: Excellent maintenance, fully renovated pre-war corner house in 2008/2009 with freestanding carport, quite plot of 293 m2 and a ready-to-move-in finishing level with many 30 s elements! The property is located in a quiet street in the… https://www.alberti.nl/woningen/koop/eindhoven/ruurlostraat-16

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *