Concurrentie en overdrachtsbelasting drukken de hypotheekrente

Vind nieuwe huizen in uw regio

Concurrentie en overdrachtsbelasting drukken de hypotheekrente

We leven in bijzondere tijden. Dat geldt zeker voor de woningmarkt. Heb jij jouw hypotheek goed in beeld? 🔎 Al voor de derde keer dit jaar kwam de hypotheekrente uit op een nieuw laagterecord. En gezien het tempo van de dalingen op dit moment, zal dit voorlopig niet het laatste record zijn. Deze week verlaagden maar liefst 80% van alle geldverstrekkers hun rentetarieven, waaronder alle grootbanken. Dat betekende het hoogste aantal rentewijzigingen in ÊÊn week. Wat is de reden dat de hypotheekrente momenteel zo hard daalt? De Hypotheekshop schreef er een blog over, die lees je hier! 👇

Hendriks Makelaardij Eindhoven, profile picture

Concurrentie en overdrachtsbelasting drukken de hypotheekrenteBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *