"𝙃𝙚𝙚𝙡 𝙨𝙤𝙢𝙨 𝙠𝙤𝙢𝙩 𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙠𝙤𝙤𝙥…… 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙤𝙤𝙣𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙬𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙉𝙞𝙚𝙪𝙬𝙨𝙩𝙧𝙖𝙖…

Vind nieuwe huizen in uw regio

"𝙃𝙚𝙚𝙡 𝙨𝙤𝙢𝙨 𝙠𝙤𝙢𝙩 𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙠𝙤𝙤𝙥…… 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙤𝙤𝙣𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙬𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙉𝙞𝙚𝙪𝙬𝙨𝙩𝙧𝙖𝙖…


"𝙃𝙚𝙚𝙡 𝙨𝙤𝙢𝙨 𝙠𝙤𝙢𝙩 𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙠𝙤𝙤𝙥…… 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙤𝙤𝙣𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙬𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙉𝙞𝙚𝙪𝙬𝙨𝙩𝙧𝙖𝙖𝙩 𝙞𝙣 𝙊𝙞𝙧𝙨𝙘𝙝𝙤𝙩. De Nieuwstraat is niet voor niks zo gewild. Deze straat kenmerkt zich door de historische en karakteristieke huizen met vaak diepe tuinen. Nieuwstraat 14 ligt op 2 minuten loopafstand van de met imposante kastanjebomen omzoomde Markt van Oirschot met haar vele monumenten en bourgondische gezelligheid. Het huis is in 2006 aanzienlijk vergroot aan de achterzijde. 𝙀𝙧 𝙞𝙨 𝙚𝙚𝙣 𝙨𝙡𝙖𝙖𝙥 – 𝙚𝙣 𝙗𝙖𝙙𝙠𝙖𝙢𝙚𝙧 𝙤𝙥 𝙙𝙚 𝙗𝙚𝙜𝙖𝙣𝙚 𝙜𝙧𝙤𝙣𝙙 𝙖𝙖𝙣𝙬𝙚𝙯𝙞𝙜. 𝙊𝙤𝙠 𝙞𝙨 𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙫𝙧𝙞𝙟𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣𝙙𝙚 𝙙𝙪𝙗𝙗𝙚𝙡𝙚 𝙜𝙖𝙧𝙖𝙜𝙚!"

Meer zien ? 🧐
https://bit.ly/3cG5D3h

Afspraak maken voor een exclusieve rondleiding door dit bijzondere object?

📲 0499-578214
📧 info@huismarct.nl

De eerste bezichtigingen staan al gepland!

′′ Very sometimes one comes for sale…… a living house on the wanted Nieuwstraat in Oirschot. The Nieuwstraat is not that wanted for nothing. This street is characterized by the historical and characteristic houses with often deep gardens. Nieuwstraat 14 is located 2 minutes walking distance from the impressive chestnut trees in the market of Oirschot with its many monuments and burgundy fun. The house was significantly enlarged in 2006 at the back. There is a sleep and bathroom on the ground floor. There is also a detached double garage!"

Want to see more? 🧐
https://bit.ly/3cG5D3h

Want to make an appointment for an exclusive tour of this special object?

📲 0499-578214
📧 info@huismarct.nl

The first viewings are already scheduled!

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *