𝗟𝗘𝗨𝗦𝗗𝗘𝗥𝗪𝗘𝗚 𝟮𝟰 𝗞 – 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗦𝗙𝗢𝗢𝗥𝗧 Volledig instapklaar TOP appartement op een absolu…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗟𝗘𝗨𝗦𝗗𝗘𝗥𝗪𝗘𝗚 𝟮𝟰 𝗞 – 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗦𝗙𝗢𝗢𝗥𝗧 Volledig instapklaar TOP appartement op een absolu…

𝗟𝗘𝗨𝗦𝗗𝗘𝗥𝗪𝗘𝗚 𝟮𝟰 𝗞 – 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗦𝗙𝗢𝗢𝗥𝗧

Volledig instapklaar TOP appartement op een absolute TOP locatie! Dit luxe, energiezuinige appartement mét overdekte parkeerplaats is gelegen op de kruising van de Leusderweg en de Kersenbaan van het kleinschalige appartementencomplex Uniq Wonen. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2016 en voldoet daarmee aan alle eisen van hedendaags comfort op een werkelijk unieke en bruisende plek in Amersfoort!

MEER INFORMATIE: https://www.degratismakelaar.nl/veiling/leusderweg-24k-te-amersfoort-1042

#linkinbio#tekoop#bieden#forsale#houseforsale#wonen#huis#huistekoop#verhuizen#droomhuis#huizenjacht#makelaardij#makelaar#realestate#thuis#home#nieuwewoning#funda#woningkopen#woningverkopen#gratis#free#bezichtiging#woning#realtor#vbomakelaar#online#digitaal


De Gratis Makelaar, profile pictureMay be an image of furniture, indoor and text that says 'DEGRATIS ATIS MAKE AAR LEUSDERWEG 24 K AMERSFOORT 43m2 2 KAMERS BIEDEN VANAF € 225.000, k.k.'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *