Vanaf morgen te zien op Funda! Sfeervolle tussenwoning met authentieke elemente…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen te zien op Funda! Sfeervolle tussenwoning met authentieke elemente…

Vanaf morgen te zien op Funda! 🤩 Sfeervolle tussenwoning met authentieke elementen en door de jaren heen gerenoveerd. De woning is voorzien van een ruime moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een achtertuin op het zonnige zuidoosten. Vanuit de woning ben je op fiets- en loopafstand zo in het centrum van Tilburg. Ook de bereikbaarheid van deze woning is uitstekend, het station in Tilburg is op fietsafstand gelegen en via de Ringbaan Oost ben je snel op de A59 en/of A58. Ook voorzieningen zoals scholen, speelplaats, sportscholen en verschillende andere winkels zijn op loopafstand te bereiken. 🏠: Billitonstraat 16, Tilburg
💰: €275.000,- k.k.
📞: 013-3032227
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile pictureMay be an image of outdoors and brick wallMay be an image of sofa, living room and brick wallMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *