Starters opgelet! Deze leuke hoekwoning is gelegen op een riant perceel van bij …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Starters opgelet! Deze leuke hoekwoning is gelegen op een riant perceel van bij …


Starters opgelet! Deze leuke hoekwoning is gelegen op een riant perceel van bij 270 m2, is voorzien van een garage, oprit voor meerdere auto's en daarnaast ook nog een riante berging/hobbyruimte. Binnen tref je een moderne keuken met inbouwapparatuur, een bijkeuken, 3 (mogelijkheid voor 4-) slaapkamers, vloerverwarming op begane grond en volledig voorzien van rolluiken.

Ligging? Ideaal gelegen aan brede straat in jonge kindvriendelijke woonwijk Braakhuizen. Op loopafstand van het gezellige centrum van Geldrop, supermarkt en Kasteel Geldrop maar ook nabij uitvalswegen richting Mierlo, Eindhoven, Nuenen alsmede de A67.

Interesse? Kom snel een afspraak en kom kijken!

https://www.meneerdemakelaar.nl/…/huis-5492570-ter-Borghst…/

Attention starters! This nice corner house is located on a large plot near 270 m2, has a garage, driveway for multiple cars and also a nice storage / hobby room. Inside you will find a modern kitchen with appliances, a pantry, 3 (possibility for 4-) bedrooms, ground floor heating and fully equipped with shutters.

Location? Yes. Ideally located on wide street in young child-friendly residential area of Braakhuizen. Walking distance to the cozy center of Geldrop, supermarket and Geldrop Castle but also near the roads of Mierlo, Eindhoven, Nuenen and the A 67.

Interested? Yes. Hurry and come see!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/geldrop/koop/huis-5492570-ter-Borghstraat-42/

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *