NU TE BEZICHTIGEN! Luxe afgewerkte vrijstaande woning met zonnepanalen, eigen o…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NU TE BEZICHTIGEN! Luxe afgewerkte vrijstaande woning met zonnepanalen, eigen o…

NU TE BEZICHTIGEN! ๐Ÿ‘‡ Luxe afgewerkte vrijstaande woning met zonnepanalen, eigen oprit, 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin, gelegen op een royaal perceel. https://mve.to/MjAzNjQwMg #TeKoop #shertogenbosch #HetWaareHuis

Het Waare Huis Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'ES HET IWAVRE HUIS 11 Te koop n Burgemeesters Godschalxstraat 82 's-hertogenbosch'May be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and living roomMay be an image of kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *