NIEUW IN VERKOOP: Hofsteeg 13 te Vught Kluswoning die u nog geheel naar eigen w…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN VERKOOP: Hofsteeg 13 te Vught Kluswoning die u nog geheel naar eigen w…

NIEUW IN VERKOOP: Hofsteeg 13 te Vught

Kluswoning die u nog geheel naar eigen wens kunt verbouwen en indelen!

In rustige en kindvriendelijke buurt gelegen 2 onder 1 kap woning met de mogelijkheid nog geheel naar eigen wens te verbouwen en in te delen. De woning heeft een eigen oprit en een diepe achtertuin.

Locatie:
De woning is gelegen in de rustige buurt Hofsteeg. Dit betekent veel speelruimte voor de kinderen vanwege de groenstroken, speeltuinen en park Reeburg die om de woning heen zijn gesitueerd. Aangezien de woning in de buurt van het centrum is gelegen, zijn alle voorzieningen op loopafstand! Een supermarkt, het Moleneindplein maar ook de basisschool, de kinderopvang en het station van Vught zijn makkelijk bereikbaar. Vanwege de centrale ligging, zijn ook de uitvalswegen snel bereikbaar: binnen 2 minuten is de N59 bereikbaar richting ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging graag contact opnemen met ons kantoor.

https://www.amb-makelaars.nl/…/ko…/huis-5377682-Hofsteeg-13/

NEW IN SALE: Hofsteeg 13 in Vught

Job house that you can still renovate and classify as you wish!

In quiet and child-friendly neighbourhood located 2 under 1 hood house with the option of remodeling and classifying it entirely according to your own wishes. The house has its own driveway and a deep backyard.

Location:
The house is located in the quiet neighborhood Hofsteeg. This means a lot of leeway for the children because of the green lanes, playgrounds and Reeburg park that are located around the house. Since the house is located near the center, all amenities are within walking distance! A supermarket, the Milleindplein but also the primary school, childcare and Vught station are easily accessible. Because of its central location, the roads are also accessible quickly: within 2 minutes the N 59 can be reached towards's-Hertogenbosch.

For more information or to schedule a viewing please contact our office.

https://www.amb-makelaars.nl/aanbod/woningaanbod/vught/koop/huis-5377682-Hofsteeg-13/

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *