KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Zoek jij een moderne woning mét sauna vlakbij h…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Zoek jij een moderne woning mét sauna vlakbij h…

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP

Zoek jij een moderne woning mét sauna vlakbij het centrum van Breda? Dit is je kans! Vraagprijs € 350.000 k.k.

De gemoderniseerde middenwoning is gelegen op een rustige locatie in de gewilde woonwijk Brabantpark. De woning beschikt o.a. over een woonkamer met houtkachel, open moderne keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, zonnige tuin met berging met sauna en achterom. Optioneel is er een garage aan te kopen.

Deze leuke woning is gelegen op korte (fiets-) afstand van diverse winkelcentra, het vernieuwde NS-station, onderwijsinstellingen, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen. Het gezellige stadscentrum van Breda is zowel te voet als per fiets goed en vlot te bereiken. De Barnsteenstraat is een rustige straat waar haast enkel bestemmingsverkeer komt. De woningen in de straat zijn met name geliefd bij jonge gezinnen.

Bekijk Barnsteenstraat 32 op onze website en neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

❗ KIN ALERT – NEW ON SALE ❗

Are you looking for a modern house with a sauna near the center of Breda? This is your chance! Asking price € 350.000 k.k.

The modernised mid-house is located in a quiet location in the desired residential area of Brabantpark. The house includes a living room with wood stove, open modern kitchen, 4 bedrooms, modern bathroom, sunny garden with storage with sauna and backwards. Optional a garage can be purchased.

This nice house is located a short (bicycle) distance from various shopping malls, the renovated NS station, educational institutions, sports facilities and various roads. The cozy city centre of Breda can be reached both on foot and by bike. The Barnstestraat is a quiet street where there is almost only destination traffic. The homes in the street are especially loved by young families.

Check out Barnsteenstraat 32 on our website and contact us to schedule a viewing!

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *