KIN ALERT – MORGEN OP FUNDA 4 meter uitgebouwd met lichtstraat en stoere stalen…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – MORGEN OP FUNDA 4 meter uitgebouwd met lichtstraat en stoere stalen…

KIN ALERT – MORGEN OP FUNDA

4 meter uitgebouwd met lichtstraat en stoere stalen achterpui en gelegen op een toplocatie in de wijk Sportpark I in Breda-Zuid! Dit zijn een aantal kenmerken van deze gerenoveerde, instapklare jaren '30 erker eindwoning. Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Deze jaren '30 woning is over de volle breedte uitgebouwd. Door de extra zijentree naast de woning en de fraaie uitbouw aan de achterzijde is de leefruimte op de begane grond verrassend ruim te noemen. Een uniek woonhuis voor wie houdt van luxe en comfort, maar ook kan genieten van de charme van een woonhuis uit de jaren 30.

Deze woning kenmerkt zich vooral door de ruime woonkamer met erker, luxe “Van Leerzem” woonkeuken met kookeiland, uitbouw met toffe lichtstraat, stalen harmonicadeuren naar de achtertuin, 4 slaapkamers, complete badkamer en aparte wasruimte. De heerlijke tuin op het zonnige westen met achterom maken het verhaal compleet!

De woning is gelegen in het autoluwe gedeelte van de straat in de woonwijk “Sportpark I”,
één van de meeste geliefde woonwijken in Breda. Daarnaast is de woning uitermate gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen, zoals winkels, sportparken, een 4-tal populaire basisscholen en het bruisende stadscentrum van Breda. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

Turnstraat 16 is vanaf morgen te bekijken op Funda maar vandaag al te zien op onze website! Neem snel een kijkje en neem contact met ons op om een afspraak te maken!

❗ KIN ALERT – TOMORROW ON FUNDA ❗

4 meters upgraded with light street and cool steel backpui and located in a prime location in the Sportpark I district in Breda-Zuid! These are some features of this renovated, ready-to-use 30's bay window end home. Asking price € 625.000,- k.k.

This 30 s house has been expanded across the board. Due to the extra side entrance next to the house and the beautiful extension at the back, the living space on the ground floor is surprisingly spacious. A unique living house for those who love luxury and comfort, but can also enjoy the charm of a 30. s residential home.

This house is characterized mainly by the spacious living room with bay window, luxurious ′′ Van Leerzem ′′ living kitchen with cooking island, extension with cool light street, steel harmonic doors to the backyard, 4 bedrooms, complete bathroom and separate laundry room. The lovely garden on the sunny west with the backwards complete the story!

The house is located in the autoluwe section of the street in the residential area ′′ Sportpark I ",
One of the most beloved residential areas in Breda. In addition, the house is very conveniently located in relation to various amenities, such as shops, sports parks, a 4-popular primary schools and the bustling city centre of Breda. Various roads are easy to reach.

Turnstraat 16 can be viewed on Funda from tomorrow but you can already see it on our website today! Take a quick look and contact us to make an appointment!

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *