Dit zeer ruime appartement met terras op het zuiden en uitzicht op het groen, is…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit zeer ruime appartement met terras op het zuiden en uitzicht op het groen, is…

Dit zeer ruime appartement met terras op het zuiden en uitzicht op het groen, is gelegen aan het wandelpark en vlakbij het parkpaviljoen. De ligging op de eerste verdieping is ideaal! Zo heeft u vanuit de woonkamer en zittend op het terras een fijn contact met het buitenleven. Het complex beschikt over een afgesloten parkeerkelder met een eigen parkeerplaats en berging. Ruimte staat centraal in het appartement zelf. De entree, de living, de slaapkamers, de badkamer en het balkon zijn allen heerlijk ruim. De functionele indeling van het appartement, de unieke ligging aan het groen en het centrum op loopafstand, maakt deze plek uniek en met recht wordt de Plantlust door vele beschouwd als toplocatie binnen Waalwijk. πŸ πŸ”‘ 🏑 Plantlust 121, Waalwijk
πŸ’Ά Prijs: 500.000,- k.k.
Wilt u deze woning bezichtigen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor! ☎️ 0416-333059
Meer informatie: https://www.zande.nl/aanbod/woningaanbod/waalwijk/koop/huis-5344217-Plantlust-121/

Van de Zande Makelaardij, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'Plantlust 121 Waalwijk Vraagprijs € 500.000 k.k. VANDE ZANDE MAKELAARDIJ Wonen in een appartement op het mooiste plekje van Waalwijk 0416-333059 www.zande.nl waalwijk@zande.nl'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *