Tussenwoning met een zeer diepe achtertuin van circa 22 meter diep! Gelegen op …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Tussenwoning met een zeer diepe achtertuin van circa 22 meter diep! Gelegen op …

Tussenwoning met een zeer diepe achtertuin van circa 22 meter diep! πŸŒ³πŸ€πŸŒΈ Gelegen op korte afstand van het park en het centrum. Met doorzonwoonkamer, 4 slaapkamers, doucheruimte, bergzolder en berging. De woning is naar eigen smaak verder af te werken. πŸ§°πŸ”¨Kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing. https://www.beterwonenmakelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/asten/koop/huis-5427441-Anjerstraat-14/

Beter Wonen makelaardij Helma de Corte, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of brick wall, sky and treeMay be an image of nature and treeMay be an image of brick wall, outdoors and tree


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *