NIEUW | Speelhuislaan 89 te Breda Ruime tussenwoning in populaire woonwijk Belc…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Speelhuislaan 89 te Breda Ruime tussenwoning in populaire woonwijk Belc…

NIEUW | Speelhuislaan 89 te Breda Ruime tussenwoning in populaire woonwijk Belcrum vlakbij het station. Dit huis heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. Extra slaapkamer op de 2e verdieping. Diepe achtertuin met eigen achterom en vrijstaande gemetselde berging. Met enige modernisering dient rekening gehouden te worden. 🏷Energielabel: G 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/breda/koop/huis-5428907-Speelhuislaan-89/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *