Nieuw in de verkoop bij De Huizenbemiddelaar Deurne: Hazelaar 5- Liessel Goed …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop bij De Huizenbemiddelaar Deurne: Hazelaar 5- Liessel Goed …

Nieuw in de verkoop bij De Huizenbemiddelaar Deurne:

Hazelaar 5- Liessel

Goed onderhouden, uitgebouwde tweekapper met in 2017 gemoderniseerde begane grond, een vrijstaande garage, vrije achterom en multifunctionele ruimte geschikt als eet/werk/speelkamer met tevens de mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer begane grond. De woning is gelegen op een mooie hoekligging in een rustige straat met openbare parkeervoorzieningen en nabij de kern van Liessel en uitvalswegen.

https://dehuizenbemiddelaar.nl/tekoop/liessel/eengezinswoning-kopen-liessel-9d7984

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neemt u contact met ons op via 0493-764005 of mail deurne@dehuizenbemiddelaar.nl


De Huizenbemiddelaar Helmond/Deurne/Eindhoven, profile pictureMay be an image of brick wall, outdoors and treeMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and kitchenMay be an image of furniture and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *