Nieuw aanbod in ‘t mooie kerkdorp Westerhoven! 5 minuten van het centrum van Ber…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aanbod in ‘t mooie kerkdorp Westerhoven! 5 minuten van het centrum van Ber…

Nieuw aanbod in ‘t mooie kerkdorp Westerhoven! 5 minuten van het centrum van Bergeijk en slechts 15 minuten van de HTC en ASML (met de auto). Deze keurige tweekapper, gelegen op royaal, privacy biedend perceel komt morgen op Funda! Nu al nieuwsgierig ⬇️
https://www.nielsdecort.nl/aanbod/woningaanbod/westerhoven/koop/huis-5474897-Steenovens-38/

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies, profile pictureMay be an image of brick wall, outdoors and treeMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and indoorMay be an image of kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *