NIEUW AANBOD: GRASLINNEN 21 TE EINDHOVEN Ruime en perfect onderhouden woning me…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW AANBOD: GRASLINNEN 21 TE EINDHOVEN Ruime en perfect onderhouden woning me…

NIEUW AANBOD: GRASLINNEN 21 TE EINDHOVEN

Ruime en perfect onderhouden woning met vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning beschikt onder andere over een uitgebouwde living en luxe keuken aan de voorzijde, 4 slaapkamers, een fraaie badkamer alsmede een fijne achtertuin. Aan de achterzijde van de woning ligt een grote gezamenlijke binnentuin met plantsoen en speelweide, ideaal voor kinderen! Gelegen in de jonge woonwijk Meerhoven met voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en snelwegennet richting ASML, Eindhoven Airport en High Tech Campus. Kom eens kijken en laat u verrassen door alles wat deze leuke woning te bieden heeft!

Vraagprijs: €450.000,– k.k.

Interesse gewekt in dit leuke woonhuis? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging of vraag meer informatie op via kantoor: www.edwillems.nl/contact


ERA Makelaardij Ed Willems, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of furniture and living roomMay be an image of sofa and living roomMay be an image of furniture and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *