Zelfs op deze regenachtige dag schijnt hier de met deze prachtige beoordeling b…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Zelfs op deze regenachtige dag schijnt hier de met deze prachtige beoordeling b…

Zelfs op deze regenachtige dag ☔️schijnt hier de ☀️ met deze prachtige beoordeling 🤩bedankt! #een10scoren #daardoenwehetvoor #happycustomer

Ligtvoet Makelaardij, profile pictureImage may contain: text that says 'Beoordeling Een funda gebruiker Verkoper Lokale marktkennis 10 Deskundigheid 10 10 Service en begeleiding Prijs kwaliteit 10 Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! 10 Het contact was met zeer korte lijntjes. Werd snel en professioneel ingespeeld op specifieke wensen van mijn kant. Geschreven op 2 februari 2021 U kunt eenmalig reageren op de beoordeling van uw klant. Reageer op beoordeling'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *