VANAF MORGEN START VOORVERKOOP FASE 2 ZUIDRAND GOIRLE, LOCATIE VAN BESOUW start…

Vind nieuwe huizen in uw regio

VANAF MORGEN START VOORVERKOOP FASE 2 ZUIDRAND GOIRLE, LOCATIE VAN BESOUW start…

VANAF MORGEN START VOORVERKOOP FASE 2 ZUIDRAND GOIRLE, LOCATIE VAN BESOUW❗️ ✅ start voorverkoop 3 februari tot en met 21 februari 2021;
✅ start officiële verkoop 6 maart 2021. Fase 2 bestaat uit 16 prachtige grondgebonden woningen en 32 luxe appartementen: ✅ moderne architectuur;
✅ vloerverwarming;
✅ individuele bodemwarmte pomp;
✅ aan de voet van natuurgebied en centrum! Voor meer informatie omtrent de prijsbandbreedtes en de plattegronden én om je digitaal als ‘vroege vogel’ in te schrijven: https://www.vanbesouw-goirle.nl/woningaanbod-fase-2 Wil je je inschrijven om op de hoogte te blijven, heb je vragen óf wens je Fase 1 te bekijken: https://www.kinmakelaars.nl/nl/nieuwbouw/project/zuidrand-goirle%2C-van-besouw/5eba09cb57ee105f4840e7fa Wens je ter voorbereiding een GRATIS waardebepaling van je huidige woning, klik dan hier voor een afspraak: https://www.kinmakelaars.nl/nl/diensten/waardebepaling goirle@kinmakelaars.nl
013- 5 339 339
06- 30 00 33 29 (WA)

Kin Makelaars Tilburg, profile pictureImage may contain: sky, cloud, tree and outdoorImage may contain: sky, cloud, tree and outdoorImage may contain: sky, cloud, plant and outdoorImage may contain: sky, house, tree, cloud and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *