SNOEPJE VAN DE WEEK Wonen aan Middellaan 54 in Helmond betekent wonen aan de gr…

Vind nieuwe huizen in uw regio

SNOEPJE VAN DE WEEK Wonen aan Middellaan 54 in Helmond betekent wonen aan de gr…

SNOEPJE VAN DE WEEK🍭
Wonen aan Middellaan 54 in Helmond betekent wonen aan de gracht in een notariswoning, waar aandacht voor details en liefde voor het huis zichtbaar zijn. Hierbij woont u in het hart van Brandevoort de Veste, met de sfeervolle straatjes en statige architectuur. De woning beschikt op de begane grond onder andere over een ruime woonkamer en leefkeuken. Drie slaapkamers en de badkamer liggen op de eerste verdieping, een vierde slaapkamer en ruime overloop zijn op de tweede verdieping gelegen. Gezien de afwerking en onderhoud is deze woning met recht instapklaar. Meer zien? 👉 http://bit.ly/36vzGXJ

Vb&t Makelaars, profile pictureImage may contain: house, tree, sky, plant and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *