NIEUW | Kapelstraat 13 #Ophemert 299.000,- k.k. In de dorpskern van Ophemert s…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Kapelstraat 13 #Ophemert 299.000,- k.k. In de dorpskern van Ophemert s…

NIEUW | šŸ“ Kapelstraat 13 #Ophemert šŸ’° 299.000,- k.k. In de dorpskern van Ophemert staat dit halfvrijstaande huis met grote garage, eigen oprit, tuin en tuinhuis. Het geheel is goed onderhouden en het huis biedt een aantal leuke extra’s. Meer weten? Check onze website šŸ‘‡šŸ‘‡
https://www.vanderwal.nl/aanbod/woningaanbod/ophemert/koop/huis-5495507-Kapelstraat-13/

Van der Wal makelaars o.g. Zaltbommel, profile pictureMay be an image of tree and outdoorsMay be an image of living roomMay be an image of furniture and kitchenMay be an image of furniture, indoor and office


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *