Halfvrijstaande bungalow met ruime slaapkamer, inpandige garage en bestrate voor…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Halfvrijstaande bungalow met ruime slaapkamer, inpandige garage en bestrate voor…

Halfvrijstaande bungalow met ruime slaapkamer, inpandige garage en bestrate voortuin op het zuid-westen. Gunstig gelegen tussen de Scheidingstraat en de Hoogstraat. Door de rustige ligging in het verkeersarme straatje ervaar je de rust in het centrum van de stad.
https://www.levermakelaardij.nl/…/halfvrijstaande-woning-b…/

Semi-detached bungalow with spacious bedroom, indoor garage and pavement front yard on the southwest. Conveniently located between the Divideringstraat and the Hoogstraat. Due to the quiet location in the low-traffic street you can experience the calm in the center of the city.
https://www.levermakelaardij.nl/aanbod/halfvrijstaande-woning-burgemeester-van-gennippad-9-eindhoven/

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *