FOLLOWERS FIRST Nette vrijstaande geschakelde woning met oprit voor meerdere aut…

Vind nieuwe huizen in uw regio

FOLLOWERS FIRST Nette vrijstaande geschakelde woning met oprit voor meerdere aut…

๐Ÿ‘‰FOLLOWERS FIRST๐Ÿ‘ˆ Nette vrijstaande geschakelde woning met oprit voor meerdere auto’s, vier slaapkamers en een multifunctionele extra ruimte van 68mยฒ.๐Ÿ‘ Oosteind 26 te Sprang-Capelle ๐Ÿ“…KIJK-MIDDAG: Zaterdag 6 februari ben je (nadat je een persoonlijke afspraak hebt gemaakt!) van harte welkom. Neem contact op via 0416-666696 of waalwijk@allroundmakelaardij.nl. ๐Ÿ Gebruiksoppervlakte wonen 131mยฒ
๐Ÿ Inhoud 727mยณ
๐ŸŒณPerceeloppervlakte 310mยฒ
๐Ÿ’ถVraagprijs โ‚ฌ369.000 k.k.

Allround Makelaardij Waalwijk, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'TE KOOP ALLROUND MAKELAARDIJ Oosteind 26 in Sprang- Capelle โ‚ฌ369 000,- k.k. ร—ร—'May be an image of outdoorsMay be an image of furniture, hearth and living roomMay be an image of furniture and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *