#eindhoven Om onze lichtstad weer in een goed licht te zetten is vandaag de cam…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#eindhoven Om onze lichtstad weer in een goed licht te zetten is vandaag de cam…

#eindhoven
Om onze lichtstad weer in een goed licht te zetten is vandaag de campagne EindhovenIs gestart. Dit is opgezet door betrokken Eindhovense studenten die na de rellen van vorige week zondag iets positiefs wilden doen voor de stad. Ze zijn benieuwd wat #eindhovenis voor jou! Sinds gisteren is er een projectie op het centraal station om Eindhoven in een positief licht te zetten. Stuur hen een berichtje, tag hun met @eindhoven_is of #eindhovenis. En misschien kom je je quote aankomende week wel tegen op het station!

Hendrix & Huybregts Makelaars, profile pictureMay be an image of text that says '#EindhovenIs SAMEN STERK TU/e STEHVEN'May be an image of text that says '#EindhovenIs LICHTSTAD TU/e STEHVEN'May be an image of text that says '#EindhovenIs CONNECTED TU/e STEHVEN'May be an image of text that says '#EindhovenIs TOGETHER TU/e STEHVEN'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *