“Een heerlijke gezinswoning” Dat is deze ruime tweekapper met liefst 5 slaapka…

Vind nieuwe huizen in uw regio

“Een heerlijke gezinswoning” Dat is deze ruime tweekapper met liefst 5 slaapka…

🤍💙“Een heerlijke gezinswoning” 💙🤍
Dat is deze ruime tweekapper met liefst 5 slaapkamers. En dat is nog niet eens het beste nieuws. De woning heeft namelijk een uitgebouwde woonkamer en is recentelijk (2018) voorzien van een nieuwe keuken met kookeiland. 🍍🧂 🏡 Wim Sonneveldstraat 33 te Waalwijk
🌳 Inhoud 440 m³
💶 Vraagprijs: 450.000,- k.k. Wilt u deze woning bezichtigen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor! ☎️ 0416-333059 Meer informatie: https://www.zande.nl/aanbod/woningaanbod/waalwijk/koop/huis-5499230-Wim-Sonneveldstraat-33/

Van de Zande Makelaardij, profile pictureMay be an image of text that says 'Wim Sonneveldstraat 33 Waalwijk Vraagprijs € 450.000 k.k. ロロロ口 VANDE ZANDE MAKELAARDIJ Een ruime tweekapper met liefst 5 slaapkamers. 0416-333059 www.zande.nl waalwijk@zande.nl'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *