BINNENKORT IN VERKOOP IN VLIJMEN: Instapklare 2-onder-1-kap woning met een eig…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN VLIJMEN: Instapklare 2-onder-1-kap woning met een eig…

BINNENKORT IN VERKOOP IN VLIJMEN: ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ Instapklare 2-onder-1-kap woning met een eigen kantoorruimte/speelkamer, eigen oprit en garage en op loopafstand van het centrum. ๐Ÿšถ๐Ÿšถ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘De kantoorruimte/speelkamer op de begane grond is ideaal voor de thuiswerker. Een welkome extra ruimte in huis in deze roerige corona tijden. ๐Ÿ“ŒLet op! Eerdere levering dan eerste kwartaal 2022 is niet mogelijk. VRAAGPRIJS: โ‚ฌ 325.000,- k.k.

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureMay be an image of text that says 'AMB makelaars BINNENKORT IN DE VERKOOP SNEAK PREVIEW PREVIEW www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'May be an image of floor plan and text that says 'Over- kapping Garage Werk-/- hobbyruimte Bijkeuken Keuken Eetkamer Trap- Hout- kachel Woonkamer Toilet Entree H AMB makelaars'May be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *