Aan de Molenstraat 1 in Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan De Roskam Zunder…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Aan de Molenstraat 1 in Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan De Roskam Zunder…


Aan de Molenstraat 1 in Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan De Roskam Zundert. Waar momenteel een eetcafé met een voorgaande hotelfunctie gevestigd is, zal naar verwachting in Q4 van 2021 van start worden gegaan met de realisatie van de nieuwbouw. 🏗 In het plan worden 21 appartementen gerealiseerd met veel variatie. Zo bieden we veel diversiteit qua indelingen en ruimtes. Daarnaast zullen er 3 penthouses beschikbaar zijn op de bovenste verdieping! Neem voor het ophalen van de volledige en uitgebreide verkoopinformatie of bij vragen contact met Lotte op via 076-5975900
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *