𝐀𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐲𝐩𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐛𝐨𝐮𝐰𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐃𝐞 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐟𝐚𝐬𝐞 𝟑 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭! 𝐃𝐞 𝐥𝐚𝐚…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝐀𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐲𝐩𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐛𝐨𝐮𝐰𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐃𝐞 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐟𝐚𝐬𝐞 𝟑 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭! 𝐃𝐞 𝐥𝐚𝐚…

𝐀𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐲𝐩𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐛𝐨𝐮𝐰𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐃𝐞 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐟𝐚𝐬𝐞 𝟑 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭! 👏 𝐃𝐞 𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐨𝐩-/𝐚𝐚𝐧𝐧𝐞𝐦𝐢𝐧𝐠𝐬𝐨𝐯𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭 𝐢𝐬 𝐠𝐞𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝! Binnen fase 3 is alleen nog één bouwkavel beschikbaar van ca. 730 m² en deze is gelegen aan de Prinsenstraat. Aan de groene rand van Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan De Tuinderij. Het plan is divers in typologie en architectuur, bestaande uit rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en bouwkavels. Inschrijven om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen van fase 4 van De Tuinderij is al mogelijk via 📞 076 – 597 59 00 of stuur je gegevens naar 📧 nieuwbouw@vanhasselmakelaars.nl

Van Hassel makelaars, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'LAATSTE KAVEL BESCHIKBAAR! INTERESSE? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET DE MAKELAAR 07 730 M² DE TUINDERIJ WONEN AAN DE RANDVAN ZUNDERT 11 Prinsenstraat Van Hassel Makelaars Tel. (076) 597 5900 maa5ป Jacobs Vastgoed DETUINDERIJZUNDERT.NL'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *