Woning in de spotlight! Herinkhave 18, Eindhoven Een zeer royaal bemeten, vrij…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Woning in de spotlight! Herinkhave 18, Eindhoven Een zeer royaal bemeten, vrij…

Woning in de spotlight! โœจ ๐Ÿ“ Herinkhave 18, Eindhoven Een zeer royaal bemeten, vrijstaande villa met onder andere riante, tuingerichte woonkamer, woonkeuken, maar liefst zeven slaapkamers, drie badkamers, dubbele inpandige garage en een optimaal privacy biedende diepe achtertuin. โš’ Bouwjaar: ca. 1979
โ†”๏ธ Perceeloppervlakte: 1900m2
๐Ÿ‘ฅ Woonoppervlakte: ca. 338m2
โž• Externe bergruimte: ca. 7m2
๐Ÿก Vraagprijs: โ‚ฌ895.000,- k.k. Voor meer info:
โ˜Ž 040-2954678
๐Ÿ“ง info@janssensteijlen.nl

Janssen Steijlen, profile pictureMay be an image of tree and outdoorsMay be an image of text that says 'TE KOOP! in Eindhoven WONING IN DE SPOTLIGHT'May be an image of furniture and living roomMay be an image of living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *