We hebben weer een mooie beoordeling mogen ontvangen van een tevreden verkoper. …

Vind nieuwe huizen in uw regio

We hebben weer een mooie beoordeling mogen ontvangen van een tevreden verkoper. …

We hebben weer een mooie beoordeling mogen ontvangen van een tevreden verkoper.

Bent u de volgende die een beoordeling mag schrijven over ons kantoor? Wij komen graag langs bij u voor een vrijblijvende waardebepaling.


Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs Best, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says '田° Beoordeling Verkoper van Schansstraat5a Lokale marktkennis Deskundigheid 10 10 10 Service en begeleiding 10 Prijs kwaliteit zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! 10 Wij hebben zeer prettig samengewerkt met de makelaar van Van den Berk Kerkhof. Zo werden we na elke bezichtiging bijgepraat en hield de makelaar ons hoogte van de vorderingen. Dat gaf ons veel vertrouwen op een goede verkoop. Wij zijn zeer tevreden!'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *