#Turnstraat 3 #Breda bel 0768200044! Wonen in een Urban design gerenoveerde inst…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#Turnstraat 3 #Breda bel 0768200044! Wonen in een Urban design gerenoveerde inst…

#Turnstraat 3 #Breda bel 0768200044! Wonen in een Urban design gerenoveerde instapklare #jaren30 #erkerwoning Deze stoere en stijlvolle industriële woonstijl vindt u nu in de wijk #Sportpark I, op loopafstand van het #centrum van Breda. Via een stijlvolle Eikenhouten voordeur, stapt u de #leefkeuken binnen, voorzien van een natuurstenen wand, betongrijze tegelvloer en een matzwart #kookeiland voorzien van een betonnen werkblad en luxe inbouwapparatuur, o.a. een #Bora #inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een espressomachine. Via een kamerhoge “steel look” industriële deur heeft u toegang tot de #living met een #erker, voorzien van openslaande deuren naar het ca.45m2 grote terras,… More

Hypodomus Breda, profile pictureImage may contain: indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *