TE HUUR | Sint Antoniusstraat 22 in Schijf Karakteristiek, vrijstaand woonhuis m…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR | Sint Antoniusstraat 22 in Schijf Karakteristiek, vrijstaand woonhuis m…

TE HUUR | Sint Antoniusstraat 22 in Schijf Karakteristiek, vrijstaand woonhuis met royale woonkamer met erker, dichte keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken en ruime inpandige garage, drie slaapkamers, complete badkamer en een ruime tuin met eigen oprit. Het huis is beschikbaar per 1 mei 2021 🏷Energielabel: D 📞 076 – 597 59 00 | 📧 verhuur@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/schijf/huur/huis-4255279-Sint-Antoniusstraat-22/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *