Op zoek naar een huurwoning? Op korte termijn beschikbaar: Kattenbergseweg 2 i…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op zoek naar een huurwoning? Op korte termijn beschikbaar: Kattenbergseweg 2 i…

Op zoek naar een huurwoning? šŸ  Op korte termijn beschikbaar:
Kattenbergseweg 2 in Oost-, West- en Middelbeers.
Huurprijs ā‚¬ 1.200,– per maand. Op prachtige vrije locatie gelegen, netjes afgewerkte en goed onderhouden halfvrijstaande woning met dubbele carport, berging, 4 slaapkamers en een fraai uitzicht over de landerijen! Het huis is gelegen in het buitengebied van Middelbeers, doch op korte afstand van voorzieningen als supermarkt, winkels, basisschool en bushalte. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor: 0499-374040.

ERA Makelaardij Ed Willems, profile pictureImage may contain: sky, tree, cloud, plant, house, outdoor and natureImage may contain: indoorImage may contain: indoorImage may contain: house, sky, cloud, tree and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *