NIEUW | Rijsbergseweg 288 in Breda In het buitengebied gelegen vrijstaand royaa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Rijsbergseweg 288 in Breda In het buitengebied gelegen vrijstaand royaa…

NIEUW | Rijsbergseweg 288 in Breda In het buitengebied gelegen vrijstaand royaal woonhuis met kelder, kantoor, slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 royale slaapkamers op de verdieping met veel kastruimte. Een achterportaal verbindt de woning met de aangebouwde garage-loods van ca 214 mยฒ begane grond oppervlak. Dit huis heeft een zeer brede en diepe tuin welke onder architectuur is aangelegd met volledige privacy. ๐ŸทEnergielabel: A ๐Ÿ“ž 076 – 597 59 00 | ๐Ÿ“ง og@vanhasselmakelaars.nl | ๐Ÿ“ฑ WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/breda/koop/huis-5315633-Rijsbergseweg-288/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *