MORGEN OP FUNDA TE ZIEN Op een ruim perceel gelegen 2-onder-1-kap woning met ee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

MORGEN OP FUNDA TE ZIEN Op een ruim perceel gelegen 2-onder-1-kap woning met ee…

MORGEN OP FUNDA TE ZIEN 😍 Op een ruim perceel gelegen 2-onder-1-kap woning met een zeer ruime inpandige garage met uitstekende mogelijkheden voor een kantoor/werkruimte en een eigen oprit met ruimte voor 3 auto’s. Deze zeer verzorgde afgewerkte woning biedt een ruime en lichte woonkamer, moderne keuken, een speelkamer/extra leefruimte, 4 slaapkamers, een berging en een verzorgde privacy biedende achtertuin! Verder heeft de woning aan de voorzijde een fantastisch vrij uitzicht over het groen en is het heerlijk rustig omdat alleen bestemmingsverkeer door de straat komt. 🏠: Milsbeeksingel 55 Tilburg
💰: 549.000,- k.k.
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl
📞: 013-3032227

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile pictureImage may contain: sky, cloud, house, tree and outdoorImage may contain: table and indoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: kitchen and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *