Heb jij je al aangemeld? Je hebt nog tot en met 4 februari om je aan te melden …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Heb jij je al aangemeld? Je hebt nog tot en met 4 februari om je aan te melden …


Heb jij je al aangemeld? Je hebt nog tot en met 4 februari om je aan te melden voor de gezelligste voetbalquiz, namelijk voor De Grote Online Trinitas Voetbalquiz! Meld je snel aan alleen, met twee personen of per huishouden door een mail te sturen naar activiteiten@trinitas-oisterwijk.nl⚽️ Zaterdag 6 februari om 18.00 uur via een unieke livestream! Uiteraard danken wij onze sponsoren:
Elzen Winkelman Makelaars, Elzen Bedrijfsmakelaar, Gevado BV, La Belle Oisterwijk, IJssalon Matteo Oisterwijk, TS Trucks, Affimedia, AVEC, Eethuys de Lind, Zuidam Distillers, Rasa Senang Oisterwijk, Lieve Lente, Restaria Pannenschuur, Ouwehands Dierenpark Rhenen, Cerisette, Oisterwijk Adventures en onze hoofdsponsor Hotel de Leijhof Oisterwijk

Elzen Winkelman Makelaars, profile pictureImage may contain: text


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *