Binnenkort online: Voirt 25 te Nuenen! Halfvrijstaande woning (type 2-onder-1 k…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Binnenkort online: Voirt 25 te Nuenen! Halfvrijstaande woning (type 2-onder-1 k…


Binnenkort online: Voirt 25 te Nuenen!
Halfvrijstaande woning (type 2-onder-1 kap) in open eigentijdse stijl met multifunctionele werk-/praktijkruimte met eigen entree. Deze zeer centraal in het dorpscentrum gelegen woning is onder andere voorzien van een karakteristieke woonkamer, een recent verbouwde ruime eetkeuken met openslaande terrasdeuren, vier slaapkamers en een betonlook badkamer. De uitgebouwde en sfeervolle woning ligt op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Nuenen en op korte afstand van diverse uitvalswegen richting onder andere Eindhoven en Helmond.
Vraagprijs: € 400.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *