NIEUW! van Galenstraat 15 te Son en Breugel Op een zeer royaal perceel (268 m²!…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! van Galenstraat 15 te Son en Breugel Op een zeer royaal perceel (268 m²!…

NIEUW! van Galenstraat 15 te Son en Breugel

Op een zeer royaal perceel (268 m²!) gelegen, uitgebouwde tussenwoning in de populaire wijk ‘t Eigen met o.a. een prachtige achtertuin van circa 146 m² met fraaie terrasoverkapping, gelegen op het zonnige zuiden! Deze woning is heerlijk rustig gelegen aan een plantsoen/speeltuintje en nabij uitstekende voorzieningen zoals supermarkt, natuur, basisscholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen!


Van Roon Makelaardij & Taxaties, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'VAN ROON makelaardij & taxaties'May be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *