NIEUW | Molendreef 10 in Wernhout In een kindvriendelijke wijk gelegen, goed ond…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Molendreef 10 in Wernhout In een kindvriendelijke wijk gelegen, goed ond…

NIEUW | Molendreef 10 in Wernhout In een kindvriendelijke wijk gelegen, goed onderhouden helft van een twee-onder-een-kapwoning met o.a. een bijkeuken, vaste trap naar een ruime zolder (slaapkamers mogelijk), garage en een fraaie achtertuin. 🏷Energielabel: B πŸ“ž 076 – 597 59 00 | πŸ“§ og@vanhasselmakelaars.nl | πŸ“± WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/wernhout/koop/huis-5483177-Molendreef-10/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *