Wonen in je riante penthouse op de 10 etage, genietend van een een fantastisch u…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wonen in je riante penthouse op de 10 etage, genietend van een een fantastisch u…


Wonen in je riante penthouse op de 10 etage, genietend van een een fantastisch uitzicht over de stad? Het kan! Dit ruime 4-kamer appartement beschikt over een tweetal balkons, moderne keuken en sanitair en een ruime berging in het souterrain.

Ligging? Gelegen in Winkelcentrum Vaartbroek, stadsdeel Woensel. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig, zoals diverse supermarkten, eetgelegenheden, een gezondheidscentrum, scholen en een kinderopvang. Ook het centrum van Eindhoven en Winkelcentrum Woensel zijn per auto en fiets snel bereikbaar!

Interesse? Maak snel een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5441314-Wijngaardplein-44/

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *