We gaan goed het weekend in met weer een geweldige makelaarsbeoordeling van een …

Vind nieuwe huizen in uw regio

We gaan goed het weekend in met weer een geweldige makelaarsbeoordeling van een …

We gaan goed het weekend in met weer een geweldige makelaarsbeoordeling van een van onze cliënten voor onze dienstverlening. Ook uw woning of appartement verkopen? Bel ons: 0768200044 voor een vrijblijvende waarde bepaling. Hypodomus Makelaar Breda

Hypodomus Breda, profile pictureMay be an image of text that says 'Beoordeling Mevr. Van der Made Verkoper van Distelvlinder 10 Lokale marktkennis 9 Deskundigheid 9 9,3 Service en begeleiding Prijs kwaliteit 10 Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! 9 Hele fijne pro-active makelaar die meedacht over de mogelijkheden binnen de markt! Heel goed bereikbaar ikbaar en erg klantvriendelijk. Joost heeft ons goed begeleidt bij zowel aankoop als verkoop van de woning. Hij is transparant in zijn werk en gaat professioneel te werk. Geschreven op 28 januari 2021'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *