VOLGERS OPGELET Ben je op zoek naar een huurappartement? Of ken je iemand die hi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

VOLGERS OPGELET Ben je op zoek naar een huurappartement? Of ken je iemand die hi…

‼️VOLGERS OPGELET‼️ Ben je op zoek naar een huurappartement? Of ken je iemand die hierna op zoek is? Wij gaan binnenkort starten met de verhuur van 22 nieuwbouw appartementen in Dijkstraten. Schrijf je nu in voor dit leuke project en blijf op de hoogte! Inschrijven kan via de volgende website: www.hurenindebovenmeester.nl

ERA Makelaardij Ed Willems, profile pictureImage may contain: 2 people, text that says 'LD DE BOVENMEESTER ERA Ed Willems REALESTATE MAKELAARDIJ Gasloos stookkosten Binnenkort te huur! 3-kamer appartementen vanaf C950,- per maand. Instapklaar; inclusief PVC-vloer, glad moderne keuken, comfortabele badkamer en royaal balkon. Schrijf nu via: hurenindebovenmeester.nl ofloo even binnen. 22 Huurappartementen in het hart van de wijk Dijkstraten nabij het centrum van Best hurenindebovenmeester.nl'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *