Vandaag zijn we gestart met inspectie voorafgaand aan de overdracht van Het Spyc…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vandaag zijn we gestart met inspectie voorafgaand aan de overdracht van Het Spyc…

Vandaag zijn we gestart met inspectie voorafgaand aan de overdracht van Het Spycker in Brakel. Groot respect voor de eigenaresse die na meer dan 200 jaar familiebezit afscheid neemt van haar monumentale landgoed. Vele monumentenliefhebbers mocht ik er rondleiden, ook via deze 13e eeuwse trap. Ik ga het nog missen. Als deze prachtige uitgesleten treden toch eens zouden kunnen praten… #monumentenmakelaar #lovemyjob

Bijzonder Wonen, profile pictureMay be a black-and-white image


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *