Te koop: Mgr. Bekkersstraat 6, Berghem – Van der Krabben makelaardij Oss

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Mgr. Bekkersstraat 6, Berghem – Van der Krabben makelaardij Oss

**π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ π—œπ—‘ π—©π—˜π—₯π—žπ—’π—’π—£** 🏑
Mgr. Bekkersstraat 6 #Berghem. Vraagprijs €450.000,00k.k. De aangename verrassingen tellen bij deze vrijstaande bungalow snel op. Dat begint al met de opvallende locatie op de hoek van twee brede woonstraten. Het geeft je direct een fijn gevoel van vrijheid. Iets wat nog bijzonder wordt geaccentueerd door de royale tuin die rondom de woning blijkt te gaan. Energielabel C www.mgrbekkersstraat6.nl ** Inloopmiddag op afspraak donderdag 04 februari tussen 13.30 uur en 17.30 uur. Interesse? Neemt u dan telefonisch contact op met ons kantoor.** 𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗲 π—Άπ—»π˜π—²π—Ώπ—²π˜€π˜€π—²: oss@krabben.nl / 0412 – 63 29 28

Van der Krabben makelaardij, profile picture

Te koop: Mgr. Bekkersstraat 6, Berghem – Van der Krabben makelaardij OssBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *