Te koop: Lekker vrij wonen in de natuur…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Lekker vrij wonen in de natuur…

❗️TE KOOP❗️ Lekker vrij wonen in de natuur…de nieuwe wildernis, Hapert📍 Dag in dag uit de seizoenen beleven zoals ze bedoeld zijn. In een landelijke omgeving waar alles mee kleurt met de herfst en de winter om in de lente weer tot bloei te komen. Ontspannen wakker worden met het geluid van de fluitende vogels… een heerlijke start van de dag! Genietend vanuit je keuken of het terras met
een vergezicht op de prachtige natuur. In ‘De Nieuwe Wildernis’ worden op 15 uniek gesitueerde percelen, die stuk voor stuk veel rust en ruimte bieden, moderne woningen gerealiseerd. Drie woonconcepten
De drie woonconcepten zijn op elke kavel te plaatsen. Binnen deze woonconcepten, met diverse… More

Roijmans Makelaardij, profile picture

Te koop: Lekker vrij wonen in de natuur…Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *