NIEUW | Wernhoutseweg 104 in Wernhout Royaal vrijstaand levensloopbestendig hui…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Wernhoutseweg 104 in Wernhout Royaal vrijstaand levensloopbestendig hui…

NIEUW | Wernhoutseweg 104 in Wernhout Royaal vrijstaand levensloopbestendig huis met kelder, uitgebouwde keuken, aangebouwde slaapkamer en badkamer op de begane grond, bijkeuken, zolder en vrijstaande garage-berging. Het huis heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Diepe fraai aangelegde achtertuin op het noordwesten. 🏷Energielabel: G 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/wernhout/koop/huis-5470064-Wernhoutseweg-104/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *