NIEUW IN VERKOOP Aan de Elsbeen van Baerlestraat in Helmond (Plan Akkers) krij…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN VERKOOP Aan de Elsbeen van Baerlestraat in Helmond (Plan Akkers) krij…

NIEUW IN VERKOOP
Aan de Elsbeen van Baerlestraat in Helmond (Plan Akkers) krijgen we een schitterende vrijstaande woning met garage en zwembad. De woning is gebouwd in 1998 en uitgebouwd. Het heeft een perceel van bijna 500 m² met een tuin van ruim 20 meter diep, een zwembad, een tuinhuis en een overkapping. De woonkamer, de keuken en de badkamer zijn modern afgewerkt. De woning heeft de mogelijkheid voor zes slaapkamers. Onderhoudsarm door toepassing van kunststof kozijnen. Vraagprijs € 589.500,00 kosten koper. Geinteresseerd? Een afspraak is te maken via ons kantoor. Bel 0492 – 474 333 of mail naar info@makelaardevree.nl.

Makelaar de Vree - Helmond, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *