KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP HIP wonen aan een gezellig BINNENHOF in een ROYA…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP HIP wonen aan een gezellig BINNENHOF in een ROYA…

❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗ HIP wonen aan een gezellig BINNENHOF in een ROYAAL woonhuis? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze ruime woning, gelegen op een ideale locatie voor gezinnen met kinderen! Vraagprijs € 349.000 k.k. Dit woonhuis beschikt over 3 woonlagen, tuingerichte woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, een eigen privé tuin met houten tuinberging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. De woning is gesitueerd tussen de bruisende binnenstad van Breda en Princenhage in de wijk Haagpoort, nabij het recent vernieuwde Dr. Struyckenplein, op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. De… More

Kin Makelaars Breda, profile pictureNo photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *