Er bestaat een grote kans, als je huis niet helemaal gloednieuws is, dat de kope…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Er bestaat een grote kans, als je huis niet helemaal gloednieuws is, dat de kope…


Er bestaat een grote kans, als je huis niet helemaal gloednieuws is, dat de koper van je huis een bouwtechnische of bouwkundige keuring wil, voordat hij definitief koopt. Dus een bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde.

Dat vind ik op zich een goede ontwikkeling, want duidelijkheid voor alles. Maar hoe zorg jij als verkoper ervoor dat zoveel mogelijk in orde is als de inspecteur langs komt? En dat je dus voorkomt dat je koper zijn bod gaat verlagen na de keuring? In deze video geef ik jou vast een korte introductie.

Wil je de hele video bekijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Klik op de link hieronder om doorverwezen te worden!

https://tinyurl.com/bodverlagen-keuring

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *