Dit verrassend ruime 2-kamer appartement is gelegen op een prachtige locatie gre…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit verrassend ruime 2-kamer appartement is gelegen op een prachtige locatie gre…

Dit verrassend ruime 2-kamer appartement is gelegen op een prachtige locatie grenzend aan de singel en op korte loopafstand van het historische stadscentrum. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, een balkon aan zowel voor- als achterzijde, open keuken, royale badkamer, separate toiletruimte, slaapkamer, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

De woning is rustig gelegen aan een doodlopend stuk van de Nijverheidssingel met een heerlijk uitzicht over het water. Vanaf deze locatie wandelt u zo naar het historische stadscentrum met al haar voorzieningen op cultureel-, culinair-, en uitgaansgebied. Het NS-station is eveneens op loopafstand gelegen en ook de diverse uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/nijverheidssingel-259/


MB Makelaars, profile pictureNo photo description available.Image may contain: indoorImage may contain: sky, tree, bridge, plant and outdoorImage may contain: indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *