Starters, op zoek naar een leuke betaalbare hoekwoning in een kindvriendelijke w…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Starters, op zoek naar een leuke betaalbare hoekwoning in een kindvriendelijke w…


Starters, op zoek naar een leuke betaalbare hoekwoning in een kindvriendelijke wijk? Deze woning is uitgebouwd aan de zijkant, heeft een moderne keuken en badkamer, een grote overkapping en 3 ruime slaapkamers. Uniek aan deze woning is de diepe oprit voor meerdere auto’s (of caravan, camper, bedrijfsbus).

Gelegen op rustige locatie in de wijk ‘Prinsejagt’ aan een brede straat. Alle voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving, zoals scholen, speeltuin, het Lieven de Keypark, Philips de Jonghpark, Winkelcentrum Woensel en uitvalswegen (Boschdijk en A2, A50 en A58).

Interesse? Kom snel kijken en maak een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5448736-Coebergerstraat-26/

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *